Spaland Woninginrichting - maak uw vloeren toegankelijk in elke ruimte
 • Home
 • Openingstijden
 • Prijzen
 • Links
 • Vragen
 • Contact

 •  

  Vloeren

  De vloer is de basis van het interieur. U kunt kiezen uit tapijt, marmoleum, vinyl, laminaat en houten vloeren.
  Deze producten kunt u door onze vakmensen laten installeren. Ook hierbij vertegenwoordigen wij weer veel topmerken, welke per categorie vloer zijn weergegeven.

  Tapijt

  U heeft plannen met uw vloer. U wilt een vloerbedekking die rust en intimiteit brengt.
  Die warmte en behaaglijkheid uitstraalt en die bovendien iets van uw persoonlijkheid laat zien. Een vloerbedekking die een zachte aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur. Bij Spaland zit u goed. Wij bieden een groot assortiment aan van de bekende merken Parade, Bonaparte, Desso en Bewe.

  vloerbedekking     vloer

  Onze merken:

  parade tapijt     bonaparte     Desso     bewe


  Marmoleum

  Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is leverbaar in vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als Marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

  marmoleum     marmoleum     marmoleum

  Ons merk:

  marmoleum


  Vinyl

  paland biedt voor vinyl twee merken aan waaronder Novilon. Novilon vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. En duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Dat maakt Novilon een vloer die alles heeft.

  vinyl

  Ons merk:

  novilon


  Laminaat

  Laminaat is er voor ieders budget, gemakkelijk en snel (zelf) te plaatsen en erg gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast zijn diverse thema's verkijgbaar binnen ons assortiment. Gaat u voor de basis of juist voor uitdagingen en ruwe schoonheid? Spaland bied een complete collectie laminaatvloeren aan van de merken Quickstep en Tarkett.

  Spaland voorziet u graag van advies bij uw keuze, zo ook bij laminaat:

  1.

  Op een vloer van een neutrale kleur, bijvoorbeeld natuurverniste eik, hoeft u geen schrik te hebben van de combinatie met meubilair van een erg donkere houtsoort zoals wenge of notelaar. Ook erg bleke witgelakte meubels komen hierbij tot hun recht.
  2.
  Lichte houten meubels in combinatie met lichte muren en een lichte vloer geven een serene sfeer in huis. U speelt zo op veilig, maar loopt wel het risico een vrij karakterloos interieur te krijgen. Teveel toon op toon vervalt snel naar eentonigheid.

  laminaat     laminaat 2     laminaat 3

  Ons merk:  

  quickstep

       


  Houten vloeren

  Een schitterende houten vloer is meer dan een gewone vloer – het is het meest belangrijke meubelstuk in huis.
  Of u nu kiest voor licht, donker, rustiek, helder, modern of klassiek. Het maakt niet uit welk vloertype u kiest, u krijgt altijd het beste bij Spaland.

  tarkett